Мисис Баба 2016 Доника Василева посрещна 2021-а с развод, но това

...
Мисис Баба 2016 Доника Василева посрещна 2021-а с развод, но това
Коментари Харесай

Мисис Баба разцъфна след изневярата

Мисис Баба 2016 Доника Василева посрещна 2021-а с бракоразвод, само че това не съумя да пречупи духа й. След новината за изневярата на мъжа й, кмета на Стрелча Стойно Чачов, русокоската реши да концентрира страстите си в бизнеса й, който разцъфна около семейната драма. Верните й почитатели се втурнаха в нейна поддръжка и хиляди души гледаха най-новия епизод на онлайн поредицата й " Красиви - отвън и от вътрешната страна ", в която тя показва своите козметични артикули. 

" Аз ще се усмихвам постоянно - с рога, без рога, значимото е да се смеем и да сме дружно. Животът е прелестен. Той ни е даден, с цел да го живеем пълноценно, с цел да не се отдаваме на черни мисли, с цел да не разрешаваме на ни смачкат. След като намерено и без терзания разкрих пред всички за схемите на мъжа ми, завоювах доста почитатели и нови другари в мрежата. Не диря състрадание, нито дължа пояснение. Просто желаех да дам кураж и на други дами в моето състояние ", споделя Мисис Баба.

Доника благодари на почитателите си за поддръжката и призна, че е приела ориста си. Василева е уверена, че всеки получава това, което заслужава и тя не се прави на ангел. " Не поисквам на никой да мине през сходен интервал, само че това са уроците на живота. Важното е да се изправяме, да сме усмихнати и да продължим напред. Аз си поемам виновността, тъй като човек, когато бездейства, както аз направих, също е отговорен. Всички бъркаме ", разяснява Мисис Баба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР